Utánpótlás csapatbajnokság újpesti bronzéremmel

Utánpótlás csapatbajnokság – kötöttfogás
október 8, 2023
Adács – id. Bárdosi Sándor meghívásos emlékverseny
október 22, 2023

Október 21-én az angyalföldi Sterbinszky-kézilabdacsarnok adott otthont az idei utánpótlás szabadfogású csapatbajnokságnak.
A korosztály második őszi csapatversenyén tizenegy szakosztály volt érintett.
Ahogyan azt már kötöttfogásban megkezdtük a szabadfogású megmérettetésen is elindult a korosztályos csapatunk.
A Vasas csarnoka ismét remek helyszínt biztosított a csapatbajnokság hagyományosan felfokozott hangulatban zajló küzdelmeihez.
Az egyéni eredmények a találkozókon összeadódnak és az egyéni mérkőzések összessége alapján lesz valamelyik egyesület a találkozó
győztese. A csapatokat az egyéni táblán helyezik el és ez alapján folynak a küzdelmek megszemélyesítve ezáltal a képviselt klubot.
Talán a legkülönösebb hangulatú versenyei ezek a birkózásnak, hiszen mindenkiben megérintenek valamilyen emocionális szálat.
A Hely a Klub, a Társak, a Színek és a Csapat mind-mind igazán és különösen fontos jelentőséggel bírnak a versengésben.
A csapat résztvevői extra teljesítményeket vállalnak – már csak azért is, hogy egyáltalán összeállhasson a legütőképesebb gárda.
Van aki súlycsoportot vált, van aki ismét intenzív munkába áll a viadal előtt. Mindenkit beszippant a csapat és az együtt szelleme.
Egyesületünk most különösen kitett magért, hiszen az utánpótlás országos rangsorában a szabadfogás III. helyét szerezte meg.
A rutint és az erőviszonyokat figyelembe véve a maximumot érték el fiataljaink. A maximumért pedig maradéktalan elismerésünk nekik:
Bedák Zsolt
Gangl Zétény
Gyárfás Balázs
Kaden Kevin
Kovács Dominik
Labancz Géza
Laposa Márk
Mayer Balázs
Pintér Alex
Soliman Youssef
Szilágyi Bence
Gratulálunk versenyzőinknek és a felkészítő edzőknek.
Hajrá UTE Birkózás!