Régiós edzőtábor – Cegléd

Laposa Márk ezüstérmes a zágrábi Európa Bajnokságon.
július 21, 2022
Sportágbemutató Decathlon
szeptember 7, 2022

Cegléd városa adott otthont augusztus 11. és 18. között a nyári Régiós Edzőtábornak. A Magyar Birkózó Szövetség sportágfejlesztési programjának keretein belül régiónkban a CVSE birkózó szakosztálya látta vendégül a meghívást kapott fiatal birkózóinkat és Németh István edzőnket. A programon tizenkét egyesület közel hetven, 10-14 év közötti birkózója vett részt. Németh István a szabadfogás edzéseit irányította a program során.
Egyesületünkből öt fiatal versenyzőnk kapott meghívást – Dosztár Barnabás, Hegyi Hunor, Gulicska Levente, Zemen Márk és Hódos Kristóf.
„A nyári időszak vége felé kifejezetten hasznos volt a tábor, a szeptemberben rendezendő Diák I-es, II-es és serdülő versenyek előtt. Visszatekintve a hétre nagyon hatékonyan tudtunk dolgozni, és a versenyzőink is sokat fejlődtek” -Értékelte Németh István az elvégzett munkát.
Természetesen nem csak a kemény munka várt fiatal versenyzőinkre. Nyár lévén természetesen strandolás és kulturális programok is színesítették a programban eltöltött idejüket.