EXTRA LIGA Negyedik hely

Újpest birkózás, UTE birkózás, Fotó Martin Gábor
Németh Zsanett ötödik a Vb-n.
október 30, 2018
Újpest birkózás, UTE birkózás, Fotó Martin Gábor
Felnőtt/Junior 5-arany
január 28, 2019
Újpest birkózás, UTE birkózás, Fotó Martin Gábor

November 25-én, vasárnap, a Monori Városi Sportcsarnok adott otthont a 2018. évi extra liga csapatbajnokság visszavágó csapattalálkozóinak.
Csapatunk az ötödik helyről várta a mérkőzéseket, nekünk a visszavágó feküdt jobban itt tudtunk mindenkit a megszokott súlycsoportjában birkóztatni.
Szabó Lászlóval és Varga Ádámmal kiegészülve ütőképes csapatunk bizonyított is, az ötödök helyről a negyedikre lépett előre a végelszámolásban, döntetlent birkózva az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamást is felvonultató bronzérmes Cegléddel és a kétszer Világbajnok Bácsi Péterrel felálló Ferencvárost legyőzve sikerült mindezt abszolválni.
Így az első évben számunkra előkelő negyedik helyen zárt a csapat és a következő évben is a legmagasabb osztályban képviseli magát a birkózó csapatbajnokságon.
A 2018. évi extra liga csapatbajnokság végeredménye:
1. Pénzügyőr SE
2. ESMTK
3. Ceglédi VSE
4. Újpesti TE
5. Ferencvárosi TC
6. Csepel BC

A negyedik helyezett csapat tagjai: Gacsal Gergő, Kapuvári Péter, Vilhelm Richárd, Vilhelm Zoltán, Turcsányi Tibor, Antal Dániel, Dobler Benjamin, Német István, Szabó László, Máté Ádám, Galambos Milán, Schönwiesner Ádám, Boros Barnabás, Varga Ádám, Simon Arnold.